Possible deixadesa per part de l’Alcalde de Torredembarra en l’actuació contra la covid

30/11/2020

Mentre Torredembarra acumula un índex de risc per Covid de 307 en la darrera setmana, hi ha persones que continuen realitzant concentracions a l’aire lliure on es consumeix alcohol aprofitant la desídia del màxim responsable de la regidoria de governació.

En un moment en què la taxa de reproducció de l’epidèmia al nostre municipi està per sobre del considerat raonable i els diagnosticats positius per PCR no disminueixen en l’acumulat dels darrers catorze dies, veiem com encara hi ha actuacions incíviques.Actuacions que es realitzen en molts casos en llocs tradicionals de concentració per a aquests tipus de festes, i per tant, espais ja coneguts i que cal controlar.Si volem aconseguir rebaixar tots els índexs, cal que ho fem entre tots i totes amb actituds conscients.

Si volem aconseguir tindre una Torredembarra neta de pandèmia que permeti un retorn a l’activitat econòmica que tots i totes desitgem, cal que el regidorde Governació i a l’hora Alcalde de Torredembarra (Eduard Rovira Gual) doni ordres molt concretes per a eradicar els “botellons” que encara és fan. Si no és així, haurem de pensar que s’està incorrent en deixadesa de funcions al no ficar més atenció i personal per tal d’evitar aquests comportaments que en el fons, ens perjudiquen a tots els vilatans.

Torredembarra en Comú condemna qualsevol acte, fet o actuació incívica. A Torredembarra en Comú donem tot el nostre suport als i les agents de policia en la seva tasca. Torredembarra en Comú demana que s’actuï per part de l’equip de govern, amb una major atenció cap aquest tipus de festes que sols ajuden a augmentar els contagis i per tant, augmentar el dolor de les famílies.