Carles Fuxet serà cap de llista d’Alternativa Torredembarra a les eleccions municipals 2023

06/08/2022

En la darrera assemblea d’Alternativa Torredembarra i seguint amb el procés de creixement de la candidatura cent per cent municipalista integrada per persones implicades en la mateixa des de fa més de tres anys, ciutadans vinculats a diferents col·lectius locals i altres actors de la vida social i política local, s’ha acordat ratificar de forma unànime a Carles Fuxet Garcia com a candidat a l’alcaldia a les properes
eleccions municipals que se celebraran el mes de maig del pròxim 2023.

Carles Fuxet és funcionari de la Generalitat de Catalunya en excedència, treballa a l’Ajuntament de Torredembarra i ha estat candidat al Senat a les eleccions de 2019. També realitza tasques sindicals a UGT de Tarragona i forma part del Comitè d’Empresa del consistori.

Per aquest projecte sense les motxilles de les marques generalistes i massa vegades allunyades del territori, Carles Fuxet estarà acompanyat en el número dos de la candidatura per Doris Giglio qui ha treballat majoritàriament en temes organitzatius, en àrees de disseny gràfic i màrqueting. Ha estat a l’equip coordinador de Movem Castelldefels i és voluntària a diferents entitats de Torredembarra.

La candidatura reivindica la tasca que s’ha fet en els darrers anys per tal de detectar els principals problemes de la vila i el greu problema que hi ha hagut amb una majoria d’Esquerra, que sols s’ha dedicat a deixar passar el dia a dia en lloc de resoldre els principals problemes que existeixen a Torredembarra. La brutícia, la deixadesa de les urbanitzacions, el no tindre un pla d’actuació al nucli antic, l’oblit de la joventut o la no inversió en habitatge social entre altres temes.