Coordinadors

Som plurals, feministes, ecologistes i 100% municipalistes.
Som Alternativa Torredembarra.

•  ACCIÓ POLÍTICA  •

Carles Fuxet García

Carles Fuxet García

Coordinador, Cap de llista i Portaveu

Cap de llista al Senat per la demarcació de Tarragona a les eleccions generals de 2019.

Membre del Comitè d’Empresa de l’Ajuntament de Torredembarra des del 2007 i president del mateix entre el 2010 i el 2015.

En els darrers anys, duent a terme tasques d’assessorament en negociació col·lectiva i suport al personal i a la federació de serveis públics locals del Camp de Tarragona del sindicat UGT.

Personal laboral de l’Ajuntament de Torredembarra des del 1996. Tècnic en inserció de les TIC a persones en perill d’exclusió entre el 1999 i el 2016. Funcionari de la Generalitat en excedència des del 2004.

I ara, Cap de Llista d’Alternativa Torredembarra per a les eleccions del 2023.

Pere García Navau

Pere García Navau

Coordinador i Cap de Campanya

Sóc Tècnic diplomat en Turisme, actualment jubilat. La meva trajectòria laboral ha estat sempre lligada al món dels viatges i l’aviació.

He estat coordinador en Movem Castelldefels i sóc voluntari en diferents entitats.

Em sento molt identificat amb les idees i els valors que defenem a Alternativa Torredembarra. M’agrada poder participar en tot allò que sigui útil per millorar la nostra societat i el nostre poble. És per això que estem treballant dia a dia i al costat dels veïns del nostre poble per intentar que tots plegats visquem una mica millor.

•  COMUNICACIÓ  •

Doris Giglio

Doris Giglio

Secretaria

La meva vida laboral gira al voltant de la informàtica, disseny gràfic i màrqueting. He estat secretària de direcció, he organitzat actes diversos i diferents àrees d’empreses. He estat en l’equip coordinador de Movem Castelldefels i actualment sóc voluntària en unes quantes entitats.

Em declaro, sense cap dubte: a favor del feminisme, que es comprengui com la igualtat entre homes i dones, a favor de la cura del medi ambient i, per descomptat, també de la inclusió i la diversitat. Per tot això, participo en Alternativa Torredembarra.

José Luis Espinosa Giménez

José Luis Espinosa Giménez

Soc natural de Barcelona. Visc a Torredembarra des de l’any 2011. Soc graduat en història per la Universitat Rovira i Virgili i actualment endinsant-me al món de la programació web, però sense oblidar la meva passió per la història i la cultura.

La política m’interessa des de fa molt, però em va començar a interessar més amb l’aparició de Podem, que semblava una gran alternativa d’esquerres en contra dels partits tradicionals. Ara, descontent amb el panorama polític actual, però amb ganes de millorar la vida dels ciutadans d’aquesta petita ciutat, m’uneixo al projecte d’Alternativa Torredembarra.

•  ACCIÓ SOCIAL I BARRIS  •

Santiago Fuentes Aguilar

Santiago Fuentes Aguilar

Ara estic jubilat. He treballat a l’Ajuntament del municipi encarregant-me de les feines de manteniment del complex esportiu.

Sempre he estat vinculat al món sindical i aposto per aquest projecte de Alternativa Torredembarra per seguir lluitant per als drets de les persones del municipi.

Juan Moyano Llamas

Juan Moyano Llamas

Gran part de la meva vida laboral s’ha desenvolupat en el sector d’hostaleria sent maître amb equips al meu càrrec. En l’actualitat treballo en l’administració pública.

M’encanta el projecte de Alternativa Torredembarra. Estic completament convençut que el nostre equip farà una gestió que beneficiï al poble, als seus interessos i al seu benestar.

•  COMISSIÓ DE GARANTÍES  •

Luisa Giménez Sánchez

Luisa Giménez Sánchez

Soc nascuda a Barcelona i visc a Torredembarra des de l’any 2011. Vaig començar a treballar als 12 anys al sector neteja i també en cadenes de muntatge. Des de ben jove sempre he estat treballant per tirar endavant.

Des de fa un temps, m’interessa la política com a eina per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones. Em considero una persona molt lluitadora, feminista i també altruista. M’uneixo a Alternativa Torredembarra amb l’objectiu de millorar el nostre estimat poble.

•  IGUALTAT  •

Yolanda Antin

Yolanda Antin

Feminista i compromesa amb la inclusió i igualtat de les persones, compto amb més de 20 anys d’experiència en el món social i acadèmic, en la gestió de projectes i de recursos humans.

Soc col·laboradora independent de Alternativa Torredembarra.

•  LOGÍSTICA  •

Manuel Pérez Molina

Manuel Pérez Molina

He desenvolupat la major part de la meva vida laboral en el sector de serveis a hostaleria. En l’actualitat treball en l’administració pública com administratiu.

Alternativa Torredembarra és un projecte il·lusionant per poder canviar la política que està fent el consistori i tenir un poble més social, cívic, feminista i ecologista. Tot granet de sorra compte.