Dia Internacional de l’Orgull LGBTI

28/06/2021

La llei 19/20 d’Igualtat de tracte i no discriminació, aprovada unànimement pel Parlament de Catalunya, que ratifica els drets reconeguts per la Llei 11/2014, garanteix la reparació de les persones que puguin ser víctimes alhora que preveu sancions per a les persones o entitats que la infringeixin.

Ja passades dues dècades del S. XXI, la igualtat de les persones i de les diversitats sexuals i d’expressió de gènere es veu encara, sorprenent i tristament, atacada per individus, organitzacions i conductes irrespectuoses, il·legals i incomprensibles.

Per aquest motiu, existeix a tota Catalunya una xarxa territorial de Serveis d’Atenció Integral LGTBI per tal de donar visibilitat, atendre i col·laborar les diferents administracions i per mostrar el seu compromís ferm amb les persones del col·lectiu LGTBI.

Torredembarra en Comú parteix de la premissa de la igualtat de drets i oportunitats de les persones i de la riquesa de la diversitat que ens fa millors individualment i col·lectivament.

Amb motiu de del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, ens afegim a la celebració de la diversitat i reivindiquem una societat educada en el respecte, lliure de prejudicis en la que, en un futur pròxim, no calgui cap llei d’igualtat i no discriminació.