Diem: Prou a la brutícia!!!

22/09/2022

Manifest

Alternativa Torredembarra, porta més de tres anys denunciant la deixadesa de funcions per part d’aquest equip de govern i el silenci còmplice de la resta de partits de l’oposició a l’espera dels rèdits electorals en lloc de vetllar per la neteja del municipi i el creixement econòmic que això significaria al donar una imatge adequada al que som i volem ser. Una Torredembarra neta, justa, global i on val la pena viure.

La recollida de la brossa dels contenidors, la poda domèstica, la de les endergues i la neteja viària a Torredembarra deixa molt a desitjar. En una gran part és provocada per la nul·la actuació de l’actual equip de govern.

Per molt que el senyor batlle de Torredembarra s’entesta a dir que d’incivisme de la ciutadania és la culpable de l’estat de deixadesa i brutícia en la qual trobem la nostra ciutat, en cap cas pot amagar que la incompetència seva a l’hora de cercar i consensuar possibles solucions per a una de les gestions més importants que té encomanades un ajuntament fa que els ciutadans pateixin les conseqüències en forma de bosses acumulades fora dels contenidors, papereres sobreeixides, voreres oblidades, rates o insectes als carrers, mobles a diferents cantonades durant dies o la poda domestica, que els veïns i veïnes treuen segons les indicacions donades pel mateix ajuntament, ocupant espais d’ús públic durant setmanes.

Concentració Prou Brutícia02

Alternativa Torredembarra exigeix que l’actual equip de govern, reconegui els greus errors fets fins a data d’avui i reuneixi a tots els partits polítics de Torredembarra, associacions veïnals i persones referents del nostre municipi per tal de tractar el tema de la recollida de la brossa dels contenidors, la poda domèstica, la de les endergues voluminoses i la neteja viaria, tal i com la ciutadania del nostre municipi mereix.

Alternativa Torredembarra, aposta per tindre un servei públic que gestionat directament per part de l’Ajuntament, pugui donar un servei adequat i adaptat al conjunt de la població i barris de Torredembarra. Sense discriminacions pel fet d’estar més a prop del nucli antic o no. Tots i totes som de Torredembarra.

Alternativa Torredembarra junt amb tots els veïns i veïnes, exigim respostes, diàleg i solucions. Ho exigim com a persones que estimem la ciutat en la qual vivim, i passem caps de setmanes o temporades, visitants i inversors. Tots i totes fem Torredembarra i la volem lliure de brutícia.

Les persones d’Alternativa Torredembarra hem estat aquests anys denunciant la deixadesa per part d’aquest equip de govern hi ho seguirem fent, dissenyant des del municipalisme la ciutat que volem i mereixem.