Es constitueix Torredembarra En Comú

13/12/2018

En el dia d’ahir, 12 de desembre, ha quedat constituït el grup Torredembarra En Comú.

La creació d’aquest grup sorgeix de la necessitat d’una societat més justa i oberta. Els seus integrants provenen de diferents professions i diverses idiosincràsies però que comparteixen profunds valors democràtics. Homes i dones compromesos a treballar per a Torredembarra en el qual tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin puguin participar en la construcció d’un dia a dia millor.

Torredembarra En Comú, és un moviment polític obert, plural i progressista integrat per veïns del poble decidits a aportar els seus coneixements i voluntats en benefici de Torredembarra i units per una finalitat clara i indiscutible: ÈTICA, TRANSPARÈNCIA REAL, PARTICIPACIÓ, DESENVOLUPAMENT SOCIOCULTURAL I MEDIAMBIENTAL.

Fa 10 anys es va iniciar una època de recessió que ha continuat amb retallades en drets socials i empobriment per a la classe treballadora que és la que sosté al país i, d’altra banda, elevant el nivell d’enriquiment dels quals més tenen.

Com si això fos poc la crisi política i institucional sumat als casos de corrupció que descobrim diàriament no deixa de preocupar-nos augmentant la desesperança.

Igual que la resta del país, Torredembarra també sofreix fractures en l’estructura democràtica i igualitària.

Tenim propòsits ferms: igualtat d’oportunitats, desenvolupament econòmic i sostenible, inclusió social, defensa de la sanitat i educació pública, preservació del medi ambient.

Esperem que se sumeixen al nostre projecte persones de diferents entitats, de tots els barris, de totes les edats amb l’esperança d’un present més just.

En la mateixa assemblea també s’ha aprovat l’inici del procés de primàries per triar el candidat o candidata a l’alcaldia per a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2019.

Aquest nou projecte polític per a Torredembarra, atorgarà poder al conjunt de la ciutadania on les decisions de la seva gent, amb la seva participació, influiran en les resolucions polítiques del poble. 

L’Assemblea d’Aprovació del Grup Promotor Local de Torredembarra va tenir una assistència del 75 per cent de la militància i les decisions es van prendre per unanimitat.