Camins de Torredembarra

08/02/2021

Aquest matí hem estat recorrent camins dels voltants de Torredembarra estudiant possibilitats per millorar el nostre entorn.

Somiem amb caminades agradables amb camins cuidats sense murs trencats. Volem gaudir de precioses vistes d’oliveres i garrofers sense runes en qualsevol racó. Imaginem el plaer d’estar en contacte amb la natura sense escombraries i tremends matolls descontrolats.

Mentre caminàvem sorgien propostes de reparacions de murs, manteniment de neteja i poda, racons amb bancs i papereres, alguna banda reductora perquè algunes rectes no siguin perilloses. En fi, diverses idees totalment viables en què cap equip de govern ha pensat.

Entenem que no només nosaltres volem aquest paisatge, aquest lloc plaent on passar un matí assolellat. Suposem que els veïns i veïnes del nostre poble també ho desitgen.

En el nostre projecte aquest tema està molt clar. És possible mantenir l’ordre i la neteja. L’abandonament és una fórmula molt senzilla, no costa treball ni diners, però la deixadesa fa que visquem de forma indigna.