La prepotència, un mal d’aquest govern

26/08/2021

Quan des de Torredembarra en Comú parlem sobre com cal arreglar el problema de la brossa que arrosseguem ja fa massa temps per culpa del govern d’Esquerra i els Socialistes durant els darrers anys de coalició, i proposem la remunicipalització del servei, ho fem també pensant que cal sentir a la ciutadania a l’hora d’establir un model de recollida que sigui el més profitós per a Torredembarra al complet. Sembla curiós fer incís en Torredembarra al complet, però estem veient com en els darrers anys, sembla que l’actual equip de govern i el Sr. Rovira, només pensen en Baix a Mar i alguns carrers del nucli antic quan el nostre municipi és molt més ampli i té diferents necessitats o mancances.

El que no ens sorprèn per altra banda, ja que així ens estan acostumant per desgràcia de tots els vilatans, és a la manca de transparència, informació, empatia i serietat per part de molts regidors i regidores de l’actual cartipàs municipal.

És per aquest motiu que des de Torredembarra en Comú, volem fer èmfasi en recordar que l’eina essencial de qualsevol persona que vulgui ser representant de les voluntats de totes les persones que estem empadronades i volem el millor pel nostre municipi, rau en escoltar i donar respostes. Respostes personalitzades a aquells que així les demanden. Respostes col·lectives als barris on hi ha deficiències i així ens ho fan arribar. Respostes que de vegades, han d’incloure assumir errades que tots podem cometre. I no el que s’està fent per part del senyor batlle i la majoria de regidors i regidores de l’equip de govern, que al nostre entendre és no complir amb unes de les primeres premisses d’un bon representant municipal: ser-hi, contestar i consultar a la ciutadania.

Com a candidat d’en Comú exigiré que temes tan importants com la concessió del contracte de la recollida de la brossa, la planificació del pla d’ordenació municipal o la utilització dels terrenys municipals entre d’altres siguin consultats a la ciutadania via consulta popular. No volem que alguns partits puguin decidir pel futur a llarg termini del nostre municipi. Ni que algun partit que no fa oposició surti ara dient
que Torredembarra està bruta quan ells mateixos en són corresponsables del contracte actual.

Torredembarra som tots, no sols uns quants.