Qui som

Som plurals, feministes, ecologistes i 100% municipalistes.
Som Alternativa Torredembarra.

Alternativa Torredembarra

Alternativa Torredembarra és una formació torrenca integrada per ciutadans i ciutadanes vinculats a diferents col·lectius locals i altres actors de la vida social i política local.

Som gent treballadora i honesta que proposa polítiques diferents de les que ens tenen acostumats. Som persones com tu, que proposa noves solucions als problemes de sempre. Som completament diferents però alhora amb les mateixes inquietuds, amb els mateixos desitjos, amb les mateixes ganes d’un canvi en el nostre dia a dia.

Diem sempre: “amb diferents sensibilitats” perquè provenim de diferents àmbits i professions.

Som gent lluitadora. Gent jove i no tan jove que s’enfronta a una sanitat deficient, a un futur laboral incert, a una educació precària, amb amics o familiars que perden la seva casa o han de defensar la seva pensió.

Volem un canvi real per aconseguir una Torredembarra plural, per comptar amb participació de les persones, que tingui cura del medi ambient, on hi hagi igualtat de gènere. Una Torredembarra on els serveis públics no siguin gestionats per empreses privades.

Tenim ambició de govern. Pretenem transformar les estructures econòmiques, polítiques i socials de l’actual sistema i entre tots l’aconseguirem. Defensem una nova manera de fer, basada en la solidaritat i la cooperació.

Les pròximes eleccions municipals de l’any 2023 han de servir per ampliar, el màxim possible, una realitat municipal on valors com la justícia social, la igualtat de gènere i la participació ciutadana tinguin un paper protagonista i on es fomentin els espais d’autoorganització de la ciutadania.

Un municipalisme que aposti per economies locals justes, amb polítiques de fiscalitat ecològica i progressiva, com ja han demostrat que es pot fer des dels ajuntaments del canvi.

Assemblea Oberta TDB
Educació