Reunió amb els veïns i veïnes del nucli antic de Torredembarra

08/03/2022

El passat dissabte, 5 de març, Torredembarra en Comú va poder parlar amb els veïns i les veïnes del nucli antic en la carpa que vàrem portar a terme a la plaça de la Vila durant el matí. En el decurs d’aquesta, van ser moltes les persones que es varen acostar per mostrar la seva preocupació en diferents aspectes.

La deixadesa en la neteja de la via pública va ser la demanda més escoltada i sobre la que més ciutadans demanen actuar de forma urgent, tant per estètica, com per salubritat dels carrers i també com a imatge turística que donem al visitant.

Però la policia de barri o l’opacitat i forma de fer per tal de demanar els beneficis fiscals de la recollida porta a porta van ser de les frases més pronunciades al voltant de la carpa.

L’estat de l’edifici de l’escorxador i el perill per als vianants, la circulació de vehicles i la manca d’incentius per poder mantenir les façanes en un estat adequat i bonic, o les zones verdes que facin que tot el nucli sigui més ecològic i amigable van ser la resta del motiu de les converses que vàrem poder tenir.

Torredembarra en Comú s’ha compromès a tenir-ho present i en pròximes reunions amb els veïns i veïnes, treballará una planificació de com entenen que cal tenir un Nucli Antic del segle 21. Per aquest motiu, ens hem emplaçat totes les parts a un nou dissabte de trobada avanç del mes de juliol.

Torredembarra en Comú, sí que respon a la ciutadania i fa acta de la trobada i les inquietuds veïnals, a diferència de l’actual equip de govern municipal, que encara no ha fet retorn de la reunió que va mantenir amb les persones interessades pel nucli antic ja fa molts mesos.