Torredembarra està abandonada

20/06/2021

Un recorregut per Torredembarra per prendre nota de les deficiències i deixadesa que hi ha al nostre poble

Ahir, dissabte 19 de juny, Torredembarra en Comú ha fet un passeig per alguns carrers del voltant del centre de Torredembarra. En el mateix, algunes persones s’han acostat en veure’ns que estàvem apuntant i fotografiant alguns racons deixats, oblidats o no valorats del nostre municipi. A totes elles, moltes gràcies per les seves aportacions.

En el nostre recorregut, hem vist com està de degradat l’aparcament de l’Avinguda Lluís Companys després de encara no dos mesos de la seva obertura. Brut, amb tolls d’aigua, forats i pintura ja inexistent en algunes parts.També, la vorera de davant del CAP. Allà conviuen les herbes ja adultes sota els arbres, amb endergues al costat dels contenidors.

Curiós també ha estat veure com en diferents illes de contenidors de #Torredembarra, estant aquests totalment buits, hi ha moltes bosses de brossa al seu costat.Ens han explicat, el perillosa que resulta la cantonada del carrer Muralla amb el carrer Mañé i Flaquer després de ficar les peces de formigó per tal de redirigir la circulació en aquest indret. O la manca de places d’aparcament per a minusvàlids al costat del mercat, ara que sols hi ha un carril de circulació i espai suficient per pintar-les. L’Ajuntament Torredembarra tampoc pensa amb les persones de mobilitat reduïda?

Hem parlat amb una veïna de l’escorxador i ens ha explicat la preocupació per l’estat de l’edifici, més enllà dels projectes que fa anys estan en un calaix. Altres dones que anaven a comprar, preocupades per una façana del carrer Muralla per com s’han col·locat les tanques metàl·liques al seu voltant, podent ocasionar lesions als transeünts.

Torredembarra en Comú, seguirà realitzant aquestes sortides per diferents espais i barris del municipi i seguirà convidant als veïns i veïnes per tal de tenir la visió real de la deixadesa en la qual aquest equip de govern ha sumit al nostre poble. Les operacions de maquillatge, sols són això. I la nostra petita ciutat, necessita fer un salt endavant pensant en les persones.